Alwas Handelsonderneming is gestart in het jaar 2004. Wij houden ons voornamelijk bezig met het verkopen van buitenboordmotoren en de onderdelen daarvan. We hebben zowel nieuwe als gebruikte onderdelen en hebben daarvan veel op voorraad. Denk hierbij aan onderdelen van Evinrude, Johnson, Mercury, Mariner, Yamaha, Selva en Tohatsu.

Ook zijn wij dealer van Sierra Parts. Klik op de banner van Sierra op de site om de catalogus te bekijken. De onderdelen van Sierra zijn veelal snel te leveren, mits voorradig. Tevens zijn wij dealer van Excellent. Via deze link kunt u de catalogus bekijken.

Tevens kunt u bij ons terecht voor servicebeurten en reparaties van bijna alle merken zoals Mercury, Mariner, Evinrude, Johnson, Yamaha, Suzuki, Tohatsu en Selva. Zowel 4-takt als 2-takt motoren. Wilt u langskomen voor een reparatie of servicebeurt? Maak dan eerst een afspraak met ons.

Sinds februari 2017 bieden we op de website nieuwe- en gebruikte buitenboord motoren aan. Deze motoren zijn helemaal nagekeken en technisch 100% in orde. Geïnteresseerd in een goede buitenboord motor voor een vriendelijke prijs? Kijk dan op onze overzichtspagina voor buitenboord motoren.