Alwas Handelsonderneming is gestart in het jaar 2004. Wij houden ons voornamelijk bezig met het verkopen van buitenboordmotoren en de onderdelen daarvan. We hebben zowel nieuwe als gebruikte onderdelen, en hebben daarvan veel op voorraad. Vooral de merken , Evinrude,Mercury ,Mariner.

 

Ook zijn wij dealer van Sierra Parts. Klik op de banner van Sierra op de site en bekijk de catalogus! De onderdelen van Sierra zijn veelal snel te leveren, mits voorradig.

Tevens kunt u bij ons terecht voor servicebeurten en reparaties van bijna alle merken zoals Mercury, Mariner, Evinrude, Johnson, Yamaha, Suzuki, Honda, Tohatsu en Selva. Zowel 4-takt als 2-takt motoren. Wilt u langskomen voor een reparatie of servicebeurt? Maak dan eerst een afspraak met ons.

Inmiddels zijn we bezig om de webshop uit te breiden met watersportartikelen als zwemvesten, vlaggen, verlichting enz. Houd de ontwikkelingen in de gaten want de komende tijd gaan we hier nog meer watersportartikelen aanbieden.

Sinds februari 2017 bieden we op de website gebruikte buitenboord motoren aan. Deze motoren zijn helemaal nagekeken en technisch 100% in orde. Geïnteresseerd in een goede buitenboord motor voor een vriendelijke prijs? Kijk dan op onze overzichtspagina voor buitenboord motoren.